Підписатися на новини
17 березня 2021

Eigenmethod сьогодні отримала авторизацію: «Sell Authorization-RISE with SAP S/4HANA HC PE (& S4HC EX)», що безумовно є вкрай важливим етапом цифрової трансформації бізнесу наших клієнтів та принципово новим напрямком трансформації бізнес-процесів підприємств для досягнення кращих результатів бізнесу і безперервного зростання та розвитку підприємств.

Геополітична напруженість, екологічні проблеми та триваюча епідемія змушують підприємства боротися зі змінами швидше, ніж будь-коли раніше, тому компанії, які можуть швидко адаптувати свої бізнес-процеси, будуть процвітати, саме в цьому полягає дієва суть  пропозиції  RISE with SAP S/4HANA, ця синергія допомагає клієнтам постійно розкривати нові способи ведення бізнесу в хмарі, щоб залишатися попереду своєї галузі.

Eigenmethod за допомогою RISE with SAP S/4HANA пропонує своїм клієнтам на всіх етапах цифрової трансформації бізнесу абсолютно новий напрямок розвитку і вдосконалення процесів ведення бізнесу для досягнення кращих результатів бізнесу. Разом зі своїм надійним партнером SAP, Eigenmethod забезпечить швидкий час для оцінки переходу ведення бізнесу в хмарі і гнучкість для процвітання серед змін - і все це без великих попередніх інвестицій.

RISE with SAP S/4HANA - це єдина пропозиція, яку забезпечує шлях до інтелектуального зростання підприємства для кожного клієнта, незалежно від ступеня технологічної зрілості підприємства. Цілісний підхід допоможе компаніям по-справжньому трансформувати свій бізнес, виходячи за межі технічної міграції в хмари, щоб забезпечити постійну трансформацію бізнесу. 

RISE with SAP - це нова концепція - перетворення бізнесу як послуга. Це дає клієнтам привабливий спосіб переходу в хмару в рамках моделі підписки, яка їм підходить. Партнери і SAP працюють разом з самого початку циклу продажів, через доставку і далі, щоб спростити перехід кожного клієнта в хмару, прискорити трансформацію їх бізнесу і забезпечити безперервні інновації.

Єдиний доступ надається до однієї з найбільших бізнес-мереж в світі, включаючи мережі постачальників, логістику і розвідку активів, дозволяє компаніям керувати своїм повним ланцюгом поставок, щоб швидше реагувати на зміну ринкових умов.