Підписатися на новини
12 лютого 2024
Diia City

На початку лютого керівництво Айгенметод відвідало великий бізнес-захід Diia.City Anniversary 2.0, що відбувся в центрі подій "DiiA". Цей захід був присвячений другій річниці запуску правового та податкового простору Дія City.

Це була унікальна можливість для керівників компанії отримати важливу інформацію, обмінятися досвідом та навичками з визначеними лідерами сучасного бізнесу. Керівник Мінцифри Михайло Федоров під час своєї презентації зазначив, що зараз резидентами простору є 830+ ІТ-компаній, в яких працює понад 62 тисячі фахівців, більше як 100 компаній-резидентів — із галузі defense-tech.

Також під час конференції представили громадську спілку Diia.City United, що об’єднала найбільші українські технологічні компанії. Це об'єднання надасть можливість налагодити діалог між владою та tech-сектором, допоможе доносити інтереси IT-бізнесу та відстоювати їх, а також надасть доступ до різноманітних ресурсів, зокрема, до інноваційних технологій, експертної підтримки та можливостей для розвитку бізнесу в екосистемі Дія City.

Що ж робить цей захід особливо важливим для Айгенметод? На відміну від звичайних конференцій, участь у Diia.City Anniversary 2.0 надала додаткову можливість керівництву Айгенметод поспілкуватися з іншими резидентами Дія.Сіті, встановити нові потенційні партнерські зв'язки, обмінятися ідеями та запланувати майбутні спільні проекти.

Цей захід знаменує новий етап в інноваційному розвитку Айгенметод та її активну участь у великій ідеї Дія City.

З днем народження Дія City, бажаємо перетворити Україну на потужну технологічну державу. Ми разом рухаємося до цієї мети.