Підписатися на новини
29 травня 2023

Антикорупційна політика виступає фундаментальним елементом успішної компанії, оскільки вона допомагає створити справедливі та прозорі умови для всіх сторін: співробітників, клієнтів та бізнес-партнерів. Основні причини, чому Антикорупційна політика Eigenmethod є важливою для компанії:

  • Забезпечення довіри: існування чітких норм та процедур, спрямованих на запобігання корупції, сприяє створенню довіри як всередині компанії, так і серед клієнтів та партнерів. Це сприяє розвитку стабільних та взаємовигідних відносин з іншими суб'єктами бізнесу.
  • Зниження ризику: Антикорупційна політика допомагає компанії запобігти правопорушенням, аморальним та недобросовісним діям. Це зменшує ризик втрати репутації, правових проблем та фінансових втрат, що можуть виникнути внаслідок корупційних дій.
  • Сприяння сталому розвитку: Антикорупційна політика сприяє створенню стійкого та ефективного бізнес-середовища. Зниження корупційних ризиків сприяє привабливості компанії для інвесторів та розвитку довгострокових стратегій, спрямованих на стале зростання.

 

Щорічно ми проводимо тренінги для працівників Eigenmethod на тему антикорупційних правил, ось і на минулому тижні в нашій компанії відбувся такий вебінар. На цьому вебінарі Уповноважений з антикорупційної програми нагадав працівникам про два діючі та важливі документи: Аникорупційну програму та Кодекс етики та ділової поведінки Eigenmethod.

Загалом на вебінарі були згадані основні правила та норми Антикорупційної програми, Уповноважений пояснив присутнім, які правила мають бути дотримані для успішної реалізації програми. Що включає заборону приймати та пропонувати хабарі, уникатння конфлікту інтересів, збереження конфіденційності та інші ключові аспекти.

Уповноважений підкреслив важливість того, щоб працівники були обізнані про свої права та обов'язки в разі отримання або вимагання хабара. Були надані рекомендації щодо поведінки в таких ситуаціях, зокрема те, як діяти, якщо пропозиція або вимога виявляються неправомірними.

Працівники також мали можливість задати питання та отримати уточнення та додаткову інформацію з питань, які їх цікавлять. Присутні змогли розглянути конкретні ситуації та отримати рекомендації щодо їх вирішення згідно з політикою компанії.

Антикорупційна програма є невід'ємною складовою стратегії Eigenmethod, і ми прагнемо забезпечити її ефективну реалізацію та внутрішнє поширення свідомості щодо важливості боротьби з корупцією. Ми прагнемо створити етичне та відповідальне середовище, де всі співробітники розуміють свої обов'язки та вміють діяти відповідно до них.