Підписатися на новини
15 листопада 2020
Consultants of Eigenmethod have passed certification SAP Certified Application Associate / SAP Analytics Cloud

Ми постійно підтримуємо найвищий рівень компетентності експертів компанії, і в листопаді ще три фахівці Айгенметод отримали офіційне підтвердження навичок в сфері SAP Analytics Cloud. Тепер в штаті інтегратора - вже 4 профільних консультанта в сфері SAC.

З метою задоволення потреб бізнесу, поліпшення продуктивності технологій для користувачів, SAP реалізує масштабну програму сертифікації партнерів та профільних фахівців. Оцінка компетентності постачальника рішень з боку вендора може гарантувати найвищий сервіс і якість програмних продуктів. SAP екзаменує в 130 технічних напрямках з підтвердженням рівня навичок сертифікатом. І 20 консультантів компанії Айгенметод вже успішно пройшли сертифікацію по 3 напрямкам: BI, SAC, ERP.

Для підтвердження надійності співпраці з компанією Айгенметод сьогодні ще 3-є наших консультантів отримали сертифікат - SAP Certified Application Associate / SAP Analytics Cloud. Саме цей документ підтверджує, що фахівець володіє фундаментальними і ключовими знаннями, необхідними для участі в проектах впровадження SAP Analytics Cloud:

  • основні функції SAP Analytics Cloud;
  • інтеграція SAP Analytics Cloud і системи безпеки;
  • хмарна архітектура аналітики SAP;
  • розширена автоматизована аналітика і машинне навчання. 

 

Тільки кращі фахівці можуть пройти відбір і отримати підтверджуючий документ. Саме тому наші клієнти можуть бути ще більш впевненими в компетентності і відповідальності команди Айгенметод.
Слідкуйте за нашими новими досягненнями та отриманими сертифікатами!