Підписатися на новини
19 жовтня 2021
Корпоратив

   Корпоративні свята - невід'ємна частина життя Eigenmethod і дуже важливий елемент внутрішнього PR. А тепла осінь - гарна пора року, щоб в черговий раз зібратися всьому колективу разом і відпочити.   

   Цієї осені ми вирішили провести нестандартний івент, після якого на ранок не болітиме голова :). Не обмежуючись чотирма стінами ресторану або офісу, ми орендували картодром «Жага швидкості» на кілька годин і влаштували повноцінні змагання з кубками та призами.
   У швидкісних картах наші співробітники відчули себе учасниками «Формули-1», за допомогою досвідчених інструкторів освоїлися з картом, отримали екіпіровку і взяли участь в змаганні. Колектив розділили на команди, і почався заїзд. Довжина траси 500 м., цілком достатньо, щоб випробувати драйв від швидкості і емоцій. Після кожного заїзду учасники отримували інформацію про час проходження кожного кола і найкращий час кола.
   Боротьба на трасі була неабияка. Гонщики з драйвом і спортивним азартом проходили свої заїзди. У підсумку переміг найшвидший! Після фіналу ми підвели підсумки та нагородили переможців.
   На завершення вечора відбувся Піт Стоп зі святковим фуршетом, на якому колеги змогли обмінятися емоціями після змагання і поспілкуватися в неформальній обстановці.

 

корпоратив