Підписатися на новини
5 квітня 2023
SAP CEE Partner Kick-off 2023

В квітні співробітники компанії Eigenmethod відвідали в Братиславі SAP CEE Partner Kick-off 2023, який об'єднав понад 200 делегатів з країн Центральної та Східної Європи.

На заході були представлені найсучасніші технології та інновації від SAP та відзначено успіхи і досвід партнерів. Учасники конференції SAP CEE у Братиславі стали свідками першокласних презентацій і захоплюючих дискусій. Презентовно багато цікавих ініціатив, які SAP запроваджує для покращення бізнесу в різних країнах центральної та східної Європи.

Однією з основних тенденцій 2023-2024 року були заявлені хмарні рішення SAP S/4HANA Cloud Public Edition та SAP S/4HANA Cloud Private Edition. Це нове рішення SAP дозволить підприємствам максимально використовувати можливості хмарної інфраструктури для швидкості та ефективності бізнес-операцій.

Інша важлива тема конференції - "Build, Grow and RISE with SAP". Цей підхід дозволяє клієнтам SAP будувати інформаційні системи відповідно до бізнес-потреб, розвивати бізнес та зростати разом з вендором, використовуючи новітні рішення та технології.

Багато уваги було приділено обговоренню досвіду реалізації проектів за допомогою SAP Business Technology Platform. Ця платформа дозволяє клієнтам SAP створювати та впроваджувати інноваційні рішення у всіх сферах бізнесу, що робить їх більш конкурентоспроможними на ринку.

Очікуваним спікером на заході був CTO SAP SE Том Кіндерманс. У своєму виступі він говорив про важливість інновацій для розвитку бізнесу та того, як технології можуть допомогти організаціям у боротьбі зі складними викликами сьогодення. Він також висловив беззаперечну підтримку Україні та рішуче засудив війну, розпочату Росією. 

Яскраві враження залишив виступ неперевершеного Марка Рабена з презентацією "Інновації - ключ до успіху", в якій він підкреслив необхідність інновацій у сучасному світі та роль кожного учасника в цьому процесі. Марк використовував метафору "червоної мавпи", щоб продемонструвати, як інновації можуть виникати на межі традиційних галузей але завжди потребують підтримки «піонерів», «послідовників» та «освоювачів», щоб втілити їх у реальному житті, та поділився досвідом, як цю підтримку отримати.

Всі 3 дні конференції були наповнені теплим живим спілкуванням. Учасники слухали доповіді від таких партнерів SAP як Amazon, Google та Microsoft. Порівнювали і обговорювали переваги використання різних гіперскелерів, ділилися досвідом впровадження нових рішень, використання передових технологій, відгуками Клієнтів та проектним досвідом.

Цей форум став важливою подією для бізнесу та технологій в Центральній та Східній Європі, де було представлено не тільки нові продукти та рішення, а й важливі цінності, підтримка інновацій та миру. Однією з таких цінностей стала Стійкість, як здатність зберігати та забезпечувати сталий розвиток економічних, соціальних та екологічних систем, щоб забезпечити задоволення потреб сучасних поколінь, не позбавляючи майбутніх поколінь можливості задовольняти свої власні потреби. Організатори форуму наголосили на тому, що інновації стали ключовим чинником успіху в умовах невизначеності та складних викликів, з якими стикається сьогодення, а Учасники отримали цінні знання та можливості для збільшення свого бізнесу.