Підписатися на новини
29 грудня 2020
SUCCESSFUL SUPPLY OF ERP SYSTEM S/4 HANA RETAIL LICENSES TO EVA, THE LARGEST LINE OF BEAUTY SHOPS IN UKRAINE

Ми раді співпрацювати з провідними представниками українського ритейлу, і 29 грудня 2020 року одну з лідируючих ритейл-компаній України, Лінія магазинів EVA, підтвердила перемогу в тендері на продаж ліцензії ERP-системи компанією Айгенметод!

ТОВ «РУШ» - найбільша в Україні мережа оффлайн і онлайн торгівлі товарами для здоров'я і краси EVA. Станом на січень 2020 року EVA налічує 981 точку-дрогер і охоплює 137 тис. м. кв. торгових площ. В асортименті мережі представлено 30 тис. позицій, серед яких товари і 40 власних торгових марок. Успішність всеукраїнського бренду була високо оцінена як покупцями, так і міжнародними партнерами, зокрема Metro Cash & Carry, IKEA, Wal-Mart. Крім того, продукція EVA демонструється в Залі «Слави і Інновацій» і регулярно представлена ​​на галузевий Виставці приватних торгових марок PLMA.

В умовах карантинних обмежень Лінія магазинів ще більше посилила роботу над стратегічно важливими напрямками бізнесу: онлайн-присутність бренду, інформаційне забезпечення, логістичні процеси. Так, в 2020 році EVA успішно інвестувала в розвиток торговельної мережі та розвиток логістичного ланцюжка поставок. Окреме місце в бюджетному плані бренд виділив під автоматизацію господарських операцій. Компанія впровадила єдину систему взаємодії з клієнтами (CRM) і успішно завершила тендер на розгортання системи інтеграції виробничих операцій (ERP), який вела спільно з Ernst & Joung LLC.

Переможцем за всіма встановленими ТОВ «РУШ» критеріями став Gold Partner SAР - компанія Айгенметод!

Кращі рішення для nonfood retail - пакетна ліцензія S/4HANA Retail!

Зрозуміло, компанія такого рівня сервісу і поширення продукції повинна витримати якість у всіх сферах роботи. Тому тривалість тендерних процедур з вибору оптимального програмного забезпечення проходила більше 6 місяців. Зокрема, перед постачальниками ERP-систем виставлялися такі вимоги:

  • Оптимізація контролю закупівельних операцій.
  • Автоматизація роботи з товарними запасами.
  • Наявність функціоналу менеджменту асортиментної, цінової і продуктової політики мережі магазинів.
  • Комплексне управління продажами ритейлера. Централізація фінансових та бухгалтерських операцій.

 

Саме інтелектуальна ERP-система S/4HANA Retail, яку компанія Айгенметод презентувала протягом 2 днів спільно з партнерами, задовольнила Лінію магазинів EVA. Адже рішення S/4HANA Retail дозволяє обробляти дані про продажі одразу по всім дрогер-точкам ритейлера. Це багатоканальне управління інформацією одночасно в декількох запитуваних площинах: від маркетингу до податкової звітності. Таке передове рішення дозволить активно зростаючій мережі успішно поєднувати такі щоденні вимоги бізнесу як: прозорий контроль, управління і аналіз результатів торговельної діяльності з оперативним впровадженням новацій для покупців. В рамках тендерних процедур ТОВ «Айгенметод» виступить не тільки постачальником ліцензій SAP S/4HANA, SAP Customer Activity Repository (SAP CAR), SAP Business Planning and Consolidation, але й надасть підтримку цих ліцензій в найближчі 2 роки.

Ми впевнені, це буде дійсно плідна і перспективна співпраця, яка відкриє ще більше можливостей для зростаючої мережі магазинів EVA!