Підписатися на новини
6 лютого 2024
mental health

Початок 2024 року для Айгенметод – час нових початків та важливих рішень. Ми розуміємо, що в сучасному світі, особливо в умовах нестабільності, де війна в Україні породжує серйозні виклики, ментальне здоров'я працівників має визначальне значення.

Усвідомлюючи це, наша компанія продовжує брати на себе зобов'язання по забезпеченню працівників необхідними інструментами та знаннями для підтримання їхнього ментального здоров'я. Минулого тижня ми провели вебінар-сессію, яка стала частиною нашої турботи про команду у новому році.

Вебінар на тему «Планування в умовах невизначенності» був проведений висококваліфікованим коучем PCC та бізнес-тренером, яка поділилась своїм досвідом та ефективними методами планування в нестабільному середовищі. В умовах невизначеності, планування стає ключовим елементом успіху. Воно не лише допомагає зберегти стабільність, але і створює психологічний комфорт та впевненість у завтрашньому дні.

Учасники вебінару отримали можливість активно спілкуватися, ділитися своїми думками та запитаннями. Вони працювали над власними цілями, отримали цінні поради щодо раціонального планування особистого та професійного часу. Кожен учасник вебінару отримав домашнє завдання, яке допоможе продовжувати працювати над власним розвитком та реалізацією поставлених цілей. За допомогою цього підходу ми розглядаємо ментальне здоров'я, як можливість для особистого росту та вдосконалення.

В цей важкий період, коли кожен день приносить нові виклики, ми віримо, що стеження за ментальним здоров'ям наших працівників – це вкрай важлива інвестиція у майбутній загальний успіх та емоційне благополуччя всього колективу. Наша команда впевнена, що турбота про ментальне здоров'я стає не лише показником відповідальності, але й фундаментом для стійкого та успішного майбутнього Айгенметод.

vebinar

vebinar1